Liftake
Liftake
Anti-Aging Serum

Το ελιξίριο ομορφιάς από δηλητήριο φιδιού
Η αιώνια ομορφιά ήταν στόχος για χιλιάδες χρόνια.

Αλλά τι είναι ομορφιά;
Τι είναι αυτό που κάνει ένα πρόσωπο όμορφο; Διαχρονικά και σε κάθε πολιτισμό υπήρχαν και υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για ένα όμορφο πρόσωπο. Τα κριτήρια αυτά δεν είναι πάντα τα ίδια, αλλά αλλάζουν μέσα στον χρόνο.

Η τέλεια νεανική όψη, ωστόσο, είναι γεγονός- όλες τις χρονικές περιόδους και σε κάθε πολιτισμό!

Μείωση των ρυτίδων, καθαρό δέρμα, ενίσχυση του δέρματος με βιταμίνες, θρεπτικές ουσίες και ενυδάτωση, τόνωση, λείο δέρμα, φωτεινή και καθαρή η περιοχή γύρω από τα μάτια χωρίς μαύρους κύκλους…
Το Liftake βοηθά στη διατήρηση της νεανικότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η νεανική όψη είναι το ζητούμενο του ερευνητικού μας τμήματος!
Το αποτέλεσμα: το Liftake, ένα σύγχρονο καλλυντικό προϊόν με εκπληκτική δράση.

 

Η καινοτομία
Το Liftake περιέχει το βραβευμένο συστατικό Syn-Ake, ένα νέο, συνθετικά επεξεργασμένο αντιρυτιδικό παράγοντα, βασισμένο στην αρχή της ενεργούς μυικής χαλάρωσης που προκαλεί το δηλητήριο της οχιάς Wagler.
Το Syn-Ake είναι ένα σύνθετο πεπτίδιο. Η δράση του επικεντρώνεται σε μια άμεση και διαρκή χαλάρωση των ρυτίδων έκφρασης. Μιμείται τη δράση του Waglerin-1, ένα πεπτίδιο στο δηλητήριο της οχιάς Wagler, το οποίο σταματά τη μεταφορά των νευρικών ερεθισμάτων στους μυς και επομένως χαλαρώνει το πρόσωπο. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες λείανσης του δέρματος και μειώνει το βάθος των ρυτίδων μέσα σε λίγες μόνο μέρες.
Το Liftake περιέχει το μοναδικό συνδυασμό του Syn-Ake με ένα άλλο αντιρυτιδικό πεπτίδιο (Syn-Coll) και τον παράγοντα Syn-Tacks, το οποίο συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος και καθυστερεί τη γήρανση του με την ανανέωση του κολλαγόνου.
Μια ειδική αντιρυτιδική σύνθεση με πεπτίδια σόγιας προσφέρει νεότερη και πιο φωτεινή επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Φυσικά λιπίδια και άλλα συστατικά φροντίζουν και λειαίνουν την επιδερμίδα, ενισχύοντας την με πρόσθετα απαραίτητα λιπαρά οξέα και βιταμίνες.


Τα συστατικά του Liftake

Syn-Ake
Μειώνει το βάθος των ρυτίδων στο μέτωπο μέχρι και 52% μέσα σε μόλις  28 μέρες

 Μειώνει τις γραμμές γέλιου και το πόδι της χήνας γύρω από τα μάτια  αξιοσημείωτα
 Λειαίνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα διαρκείας

Syn-Coll
Προκαλεί τη σύνθεση κολλαγόνου και προσδίδει στην επιδερμίδα νεανική όψη

Regu-Age
Μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο στα μάτια

Syn-Tacks
Τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα

Εφαρμογή
Κρέμα για το πρόσωπο και την περιοχή γύρω από τα μάτια.

 Απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο καθημερινά πρωί και βράδυ και επιμείνετε στις ρυτίδες έκφρασης (τρίβοντας απαλά τις προβληματικές περιοχές).
 Αφού το Liftake αππορροφηθεί  μπορείτε να εφαρμόσετε τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε.

Μυς του προσώπου και εμφάνιση
Περίπου 60 μυς του προσώπου είναι υπεύθυνοι για τη επικοινωνία μας μέσω ομιλίας και έκφρασης. Η κίνηση των μυών ελέγχεται από το νευρικό σύστημα. Νεύρα συνδέονται με ειδικούς υποδοχείς στο μυικό κύτταρο και έτσι προκαλείται η σύσπαση των μυών. Εξαιτίας της ηλικίας και των συνεχώς επαναλαμβανόμενων κινήσεων των μυών του προσώπου αυτές οι ρυτίδες γίνονται μόνιμες και εξελίσσονται σε βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο, γραμμές γέλιου και στο λεγόμενο πόδι της χήνας. Εδώ είναι που εμφανίζεται το Liftake και προσφέρει λείο δέρμα και μια νέα οπτική για τη ζωή.

Syn-Ake
Συνθετικό δηλητήριο φιδιού- πραγματικά «σκοτώνει» τον χρόνο

Το δηλητήριο φιδιού μπορεί να είναι θανατηφόρο αλλά μπορεί επίσης να θεραπεύσει και τώρα να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση γυναικών και ανδρών ως «δολοφόνος» ρυτίδων. Το Syn-Ake είναι συνθετικό αντίγραφο μέρους ενός πολυπεπτιδίου το οποίο μπορεί να βρεθεί στο δηλητήριο της οχιάς Wagler.

Το Syn-Ake, το κύριο συστατικό του Liftake, αναπτύχθηκε ως ένας αποτελεσματικός παράγοντας στη λείανση του δέρματος και τη μείωση των ρυτίδων, ιδιαίτερα των ρυτίδων έκφρασης.

Το Syn-Ake είναι ένα συνθετικό πεπτίδιο του οποίου η δράση στοχεύει στην άμεση και διαρκή χαλάρωση των ρυτίδων έκφρασης. Μιμείται την επίδραση του δηλητηρίου της οχιάς, το οποίο διακόπτει τη διαβίβαση των νευρικών ερεθισμάτων στους μυς και επομένως χαλαρώνει το πρόσωπο.

Αποτελεσματικότητα
Η επίδραση της ουσίας αυτής είναι καταπληκτική: Πετυχαίνει λείανση του δέρματος. Μια μελέτη στην Ελβετία επαληθεύει τα αποτελέσματα. Εφαρμόζοντας το προιόν δύο φορές την ημέρα για μια περίοδο 28 ημερών μειώθηκε το βάθος των ρυτίδων στο μέτωπο μέχρι και 52%. Παρόμοια αποτελέσματα είχε και στο «πόδι της χήνας».
Το Syn-Ake προέρχεται από την γνωστή ελβετική εταιρεία Pentapharm, η οποία έχει εργαστεί στον τομέα της έρευνας για το φίδι για δεκαετίες και κέρδισε το Ελβετικό Βραβείο Τεχνολογίας 2006 για αυτήν την εξαιρετική τεχνική καινοτομία.

Syn-Coll
Το Syn-Coll είναι ένας πρόσθετος παράγοντας στο Liftake, ο οποίος αναπτύχθηκε από την Pentapharm για τη μείωση κάθε είδους ρυτίδων. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το Syn-Coll μπορεί να αλλάξει τα χαρακτηριστικά εκείνων των ρυτίδων που μας κάνουν να δείχνουμε μεγαλύτεροι. Το συστατικό αυτό προκαλεί επίσης τη σύνθεση κολλαγόνου.

Syn-Tacks
Το Syn-Tacks είναι μια ένωση η οποία αναπτύχθηκε για τη βελτίωση της δομής και της λειτουργίας του δέρματος. Το Syn-Tacks βελτιώνει αισθητά την ανθεκτικότητα του δέρματος και το τονώνει, επιπλέον προσφέρει ορατά αποτελέσματα στη μείωση των ρυτίδων. Το Syn-Tacks βελτιώνει τη δομή του δέρματος με την προστασία και την ανανέωση των διαφόρων μορίων κολλαγόνου και των πρωτεϊνών.  

Κλινικές δοκιμές
Προσφέρει τόνωση της επιδερμίδας κατά 32% μετά από δύο μόλις μήνες

 Βελτιώνει την υφή του δέρματος έως και 62%
 Βελτιώνει την κυτταρική συνοχή έως και 23%
 Μειώνει τις ρυτίδες

Regu-Age
Η αντιγηραντική σύνθεση από πεπτίδια σόγιας και ρυζιού βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, διατηρεί τη δομή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες.

Ενεργός παράγοντας
 Μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια: 8 εβδομάδες θεραπείας με 5% Regu-Age είχαν σαν αποτέλεσμα τη μείωση των μαύρων κύκλων κατά 35%
 Μειώνει το πρήξιμο στη περιοχή των ματιών: 8 εβδομάδες θεραπείας με 5% Regu-Age είχαν σαν αποτέλεσμα τη μείωση του πρηξίματος κατά 32%
 Αναδόμηση του συνδετικού ιστού
 Ceramides

Φωσφολιπίδια και απαραίτητα λιπαρά οξέα

Βιταμίνη Α και Βιταμίνη Ε

Jojoba Oil, Maze και Σιτέλαιο

Αυτά τα συστατικά
 Βοηθούν στον έλεγχο της υγρασίας του δέρματος
 Προσδίδουν μεταξένια λάμψη
 Συμβάλλουν στην ανανέωση της επιδερμίδας

Συσκευασία
Ο ορός αντιγήρανσης Liftake διατίθεται σε μορφή σπρέι, σε συσκευασία η οποία εξασφαλίζει την ποιότητα και υγιεινή του προϊόντος μέχρι και την τελευταία χρήση.

ΤΙΜΗ: 60,00
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΣΑΚΚΟΥΛΑ